Contact

Terpstra Appartementen Verhuur
Midslander Hoofdweg 27
8891GG Terschelling Midsland
0562 449091

Pinkster weekend op Terschelling doorbrengen?

Pinksteren is oorspronkelijk een heilige dag die men in alle rust moet vieren. Op Terschelling bent u voorzien van alle kalmte om even tot rust te komen. Heerlijk ontbijten op uw terras in de voorjaars zon. Diezelfde middag een bezoekje aan het verbluffende strand of toch liever een lange duinwandeling langs de vele natuur routes?

Wij regelen, u geniet!
Het is allemaal mogelijk op Terschelling. De vakantie verblijven van Terpstra appartementen hebben een excellente ligging daardoor is het bos en de duinen op loopafstand.
Neemt u een kijkje bij de verschillende appartementen om de beschikbaarheid te controlen.

Het is weer lammertijd op Terschelling

Afgelopen week hebben onze schapen weer voor het eerst dit jaar gelammerd. Na 20 weken wachten is het eindelijk weer zover. Dit is namelijk verreweg de meest intensieve periode van het jaar voor een schapenhouder. Maart en april zijn hiervan de twee typische lammermaanden. U kunt geruststellen dat de helft van alle arbeid bij het houden van schapen gedurende de lammertijd geleverd dient te worden. Dit betekent een hoop werk in deze maanden voor de schapenhouders.

Elk jaar weer tekent het lammeren van de schaapjes het bekende voorjaar op Terschelling. De geboorte van lammetjes in combinatie met het voorjaarsweer doet iedereen goed. Wij genieten in ieder geval ontzettend van deze gelegenheid. 

Overzicht Appartementen

 

't Grieke

  • Vakantieappartement
  • 6 persoons
  • Rolstoelvriendelijk

De steiden

  • Bos & duinen op loopafstand
  • 6 persoons
  • Rolstoelvriendelijk

>Pinksteren